MAYA'S ROTI XPRESS

MAYA'S ROTI XPRESS Lekker er snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maya's Roti Xpress. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 20:53 Beetje laat
9 aug 2022 om 22:57 Het eten wat goed en lekker, en nog lekker warm nog. Ik kan het aanraden.
9 aug 2022 om 22:01 Heerlijke roti, kip en lam. Het waren goede porties. Genoten
7 aug 2022 om 11:26 Lang moeten wachten (2 uur), maar was het wel waard. Heerlijk gegeten.
6 aug 2022 om 22:25 Droge roti, nauwelijks jus en alles te lang gekookt. Rotiplaat véél te dik. Smaak was erg heet waardoor de massala/ knoflook en andere smaken niet te proeven waren. We bestellen hier niet nog een keer.
3 aug 2022 om 21:15 Half uur eerder dan afgesproken, MAAR wat was het lekker en pittig? Prima keuze voor als het erg warm weer is. Maar in de winter net zo lekker.
1 aug 2022 om 15:14 Roti was super heerlijk!En dat was het lange wachten dan wel waard. We waren wel geïnformeerd dat het door personeelstekort langer ging duren. Uiteindelijk met verontschuldiging is het 2 uur later bezorgd.Volgende keer bel ik het wel eerder door XD
30 jul 2022 om 20:17 Super lekkere roti gegeten!
29 jul 2022 om 7:47 Bestelling was iets later, maar er is netjes gebeld en wat extra's meegegeven voor het wachten. Saoto soep een aanrader was heerlijk!
27 jul 2022 om 7:23 Eten was weer heerlijk, precies op de aangegeven tijd. Vooral de saoto soep was zo lekker en zeer genereus (fijn!)
24 jul 2022 om 23:20 Het was weer heelijk.
20 jul 2022 om 21:57 Deze roti is met recht de beste roti die ik heb gehad. Ever. En dan ben ik opgegroeid als jongetje met een surinaams gezin en een zuster die geweldige roti kan maken. Maar ere wie ere toekomt, dit is de allerbeste. Tot een volgende keer !!